Samen kun je meer

Samen kun je meer

16 januari 2020 Nieuws 0

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht helpt de Zeeverkenners met het opstellen van vacatures

Samen kun je alles, dus vroegen de Zeeverkenners hulp aan de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht bij het opstellen van vacatures voor hun snel groeiende organisatie. Maaike Schalk- van der Lugt van de Vrijwilligerscentrale SV stond de Zeeverkenners met raad en daad bij om te komen tot de opstelling van de vacatures.

Prettig te merken dat je binnen deze Gemeente samen kunt komen tot de gewenste resultaten door het delen van kennis, aldus Koert-Jan de Weert, kartrekker bij de Zeeverkenners. Maaike maakte zomaar een vol uur de tijd om de Zeeverkenners de tips en tricks bij te brengen van het opstellen van vacatures en hoe en waar die te publiceren. Tevens werd ons aangeraden vacatures te schrijven toegespitst op de doelgroep die we aan willen spreken. Veel complimenten gekregen over wat we al goed doen als Zeeverkenners, tips gekregen hoe we nog effectiever kunnen worden in onze uitingen. Gelouterd zullen de Zeeverkenners aan de slag gaan met hetgeen ze geleerd hebben naar aanleiding van dit gesprek.

U zult de resultaten voorbij zien komen via de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale SV https://www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/vacatures Ons motto is niet voor niets: Laat je zien, laat je horen! #laatjezienlaatjehoren #samen

 

 

https://rtvstichtsevecht.nl/artikel/148998488/samen-kun-je-meer